جستجو




میز خدمت الکترونیک


منوي اصلي
row23.gif صفحه اصلی
row21.gif تماس با ما

row21.gif درباره شرکتShow/Hide content
tree-T.gif تاریخچه شرکت
tree-L.gif منشور اخلاقی
row21.gif راهنمای سرمایه گذاریShow/Hide content
tree-T.gif فرآیند انجام کار
tree-T.gif فرم اخذ شکایات
row21.gif كاربران سايتShow/Hide content
Access restricted to our members پيغام خصوصي
Access restricted to our members ليست كاربران
tree-T.gif وبلاگ
tree-L.gif صفحه شخصي
row21.gif اخبار سايتShow/Hide content
tree-T.gif ارسال خبر
tree-T.gif آرشيو اخبار
tree-L.gif نسخه چاپي
row21.gif پيوندهاي سايتShow/Hide content
tree-T.gif دريافت فايل
tree-L.gif معرفي به دوستان
row21.gif ضميمه هاShow/Hide content
tree-T.gif مقالات
tree-T.gif برترينها
tree-T.gif نظرسنجي
tree-T.gif ايميل فارسي
row21.gif مزایده و مناقصهShow/Hide content
tree-T.gif مناقصه ها
tree-T.gif مزیده ها
row21.gif محتوای اطلاع رسانیShow/Hide content
tree-T.gif آمار و ارقام
tree-T.gif جستجو
tree-L.gif معرفي به دوستان
row21.gif ایمیل اعضاءShow/Hide content
tree-T.gif ایمیل فارسی
tree-T.gif ایمیل انگلیسی


پیوند های مهم

دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

مجلس شورای اسلامی

پرتال ایران

پورتال مردم




مقالات
تعداد شاخه ها: 3 عدد
تعداد مقالات: 12 عدد 1: سن گندم خطرناکترین آفت گندم 
[دفعات مشاهده : 6668 بار]
 2: برداشت محصول غلات 
[دفعات مشاهده : 3445 بار]
 3: مراحل رشد غلات 
[دفعات مشاهده : 3425 بار]
 4: آب و هوای مناسب برای رشد غلات 
[دفعات مشاهده : 6136 بار]
 5: ارزش غذایی غلات 
[دفعات مشاهده : 3420 بار]
 6: اهمیت امروزی غلات 
[دفعات مشاهده : 3419 بار]
 7: انواع غلات 
[دفعات مشاهده : 3543 بار]
 8: تعریف غلات 
[دفعات مشاهده : 3345 بار]
 9: برداشت گندم 
[دفعات مشاهده : 3593 بار]
 10: آفات و بیماری های گندم 
[دفعات مشاهده : 4280 بار]
 11: داشت گندم 
[دفعات مشاهده : 3468 بار]
 12: کاشت گندم 
[دفعات مشاهده : 3392 بار]


سئوالات رایج



ورود به سیستم


فرهنگ سازی مصرف نان شرط لازم کاهش سرانه مصرف آرد :

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه عنوان کرد : افزایش کیفیت نان در سفره مردم تنها کار یک دستگاه مشخص نیست و همه با هم باید برای این کار بزرگ بسیج شوند .

 



به گزارش روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه -  نان در سفره ایرانیان به‌ویژه کرمانشاهیان همواره جایگاه ویژه‌ای داشته و قوت غالب مردم محسوب می‌شود، از این جهت توجه به کیفیت آن از اهمیت بالایی برخوردار است و در همین راستا ماشا‌ا… ارویسی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه از صدور مجوز اختلاط گندم مناطق گرمسیری در کارخانه‌های آردسازی استان خبر داد و گفت: اکنون کیفیت آرد تولیدی استان کرمانشاه در حد قابل قبول است و با به‌روز‌رسانی ادوات و تجهیزات کارخانه‌ها، استان کرمانشاه جزو استان‌های پیشرو در این صنعت در کشور محسوب می‌شود.

وی عنوان کرد: ۲۱۶۷ واحد خبازی دارای مجوز اعم از یارانه‌ای و نیمه یارانه‌ای با ثبت‌نام در سامانه و دریافت سهمیه مشغول فعالیت هستند و آرد مورد نیاز این واحدهای خبازی توسط ۱۴ کارخانه آرد‌سازی فعال در استان تأمین می‌شود.

ارویسی گفت: مجوز حمل ۵۲ هزار تن از گندم‌های مناطق گرمسیری در کارخانه‌های آردسازی استان صادر شده است

و هر یک از کارخانه‌های آرد می‌توانند با ارائه درخواست کتبی جهت بهبود هر چه بهتر کیفیت آرد تولیدی، از این مزیت استفاده کنند.

وی با اشاره به طرح سهمیه‌بندی بنزین افزود: هیچ گونه افزایش قیمتی در صنعت آرد و نان کشور وجود ندارد و کارگروه پایش گندم، آرد و نان استان نیز در همین راستا در صورت مشاهده هر گونه تخلف احتمالی از جمله گرانفروشی، کم فروشی و غیره با متخلفان برخورد قانونی خواهد کرد.

ارویسی با اشاره به اینکه در فصل برداشت گندم ۵۴۶ هزار و ۵۵۰ تن گندم با مبلغ ۹۴۴ میلیارد تومان از کشاورزان خریداری شد گفت : برای نخستین بار پرداخت وجه در کمترین زمان ممکن محقق شد و در پایان فصل برداشت گندم تمام مطالبات پرداخت شده بود.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه به‌عنوان پنجمین تولیدکننده گندم در ایران یکی از قطب‌های کشاورزی محسوب می‌شود بیان کرد:این میزان تولید علاوه بر اینکه  نیاز استان را تأمین می‌کند ، علاوه بر آن به ۱۴ استان دیگر گندم صادر می‌شود.

ارویسی با اشاره به اینکه گندم استان کرمانشاه از نوع سرداری است افزود: در مناطق گرمسیر از ۲۵ اردیبهشت‌ماه فصل برداشت آغاز می‌شود و در سنقر و کلیایی به عنوان سردترین منطقه در پایان شهریورماه پایان خرید اعلام شد.

وی افزود: به‌منظور تأمین نان باکیفیت در استان برنامه‌هایی در استان مصوب شده که یا از مناطق گرمسیری داخل استان گندم به کارخانجات ارسال شود یا از استان‌های خوزستان و ایلام گندم وارد شود.

وی افزود: با توجه به اینکه استان‌های دیگر از نظر کمی مشکل داشتند و باید حداقل ذخایر استراتژیک استان‌های دیگر نیز تأمین می‌شد امکان اینکه از استان‌های دیگر یا استان ایلام وارد شود فراهم نشد اما مجوز دریافت شد که ۵۶ هزار تن گندمی که در شهرستان‌های گرمسیری که مرغوبیت بیشتری دارند در اختلاط با گندم سایر مناطق استان،  در داخل استان مصرف شود.

مدیر کل  اداره  غله استان کرمانشاه با بیان اینکه در استان کرمانشاه 60 مرکز ذخیره‌سازی گندم دولتی و خصوصی وجود دارد عنوان کرد: این اختیار به کارخانجات استان داده شده که از هر سیلویی که تمایل دارند گندم را خریداری کنند.

وی با بیان اینکه براساس مصوبه کارگروه پایش آرد و نان یک کیلوگرم از گندم مرغوب مناطق گرمسیری به خارج از استان صادر نمی‌شود گفت: تمام محصولات این مناطق با گندم‌های مناطق سردسیری مخلوط می‌شود بنابراین به تبع آرد تولیدی استان نیز مرغوب است.

ارویسی با اشاره به اینکه کارخانجات استان استاندارد اجباری دارند گفت: کارشناسان و بازرسان نمونه‌های آرد استحصالی را آزمایش می‌کنند اما معتقدیم به هر میزان سبوس‌گیری کمتر باشد نان بهتری از آن استخراج می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلاتی که خبازی‌ها با آن روبه‌رو هستند عدم استقبال مردم از نان سبوس‌دار است گفت: درصد سبوس‌گیری براساس استاندارد تعریف شده و برنامه ما حرکت به سمت فراتر از استانداردها است.

ارویسی افزود: یکی از عوامل تشکیل‌دهنده نان گندم است اما مهارت نانواها و دستگاه‌های پخت نان نیز در کیفیت نان مؤثر هستند و ۵۰ درصد کیفیت نان ناشی از گندم، ۲۷ درصد مهارت نانواها و ۲۳ درصد تأسیسات خبازی‌ها است و باید تمام این موارد مورد توجه باشد.

وی افزود: با نانوایانی که نان بی‌کیفیت تولید می‌کنند برخورد می‌شود و در مرحله نخست کسر سهمیه و به تعزیرات معرفی می‌شود و در نهایت در صورت عدم اصلاح پروانه آن‌ها لغو می‌شود.

  قیمت نان باید به حد واقعی برسد:

همچنین علیزاده رئیس اتحادیه نانواها با اشاره به اینکه استان کرمانشاه از نظر کیفیت نان از استان‌های برتر کشور است گفت: با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای تمام کارفرمایان و خبازان باید آموزش لازم را دریافت کنند و کارت مهارت داشته باشند.

وی با بیان اینکه پنج عامل در زمینه کیفیت نان وجود دارد عنوان کرد: کیفیت گندم، ابزار و دستگاه‌ها و مهارت کارکنان از جمله این عوامل است و با پیگیری انجام شده کیفیت نان استان اکنون مناسب است.

علیزاده با بیان اینکه بازرسانی از دستگاه‌های مختلف بر این موضوع نظارت دارند افزود: قیمت نان باید به قیمت واقعی برسد و در این شرایط نانوا متضرر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه باید انگیزه لازم برای کارگران نانوایی فراهم شود گفت: برای داشتن نان مرغوب باید به تمام جوانب توجه داشت و نیروی انسانی از اهمیت بالایی برخوردار است.

علیزاده با بیان اینکه دولت می‌تواند هزینه‌های انرژی را کاهش دهد افزود: هزینه‌های تأمین اجتماعی اکنون برای نانواها کمرشکن است و چاره‌ای جز تعدیل نیرو وجود ندارد که این موضوع نیز بر کیفیت نان مؤثر است.

 

 
لینکهای مرتبط
· مطالب بیشتر در مورد
· سایر مطالب نوشته شده توسط admin1


پربازدیدترین مطلب در زمینه :
انتصاب جدید در اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه :



امتیاز دهی به مطلب
امتیاز متوسط : 0
تعداد آراء: 0

لطفا رای مورد نظرتان را در مورد این مطلب ارائه نمائید :

عالی
خیلی خوب
خوب
متوسط
بد



انتخاب ها

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب



"فرهنگ سازی مصرف نان شرط لازم کاهش سرانه مصرف آرد :" | ورورد به سیستم / عضویت در سایت | 0 نظر شما چیست؟
این سایت در قبال مطالب طرح شده توسط کاربران هیچگونه مسئولیتی ندارد .
مسئولیت مطالب و نظرات ارائه شده بر عهده کاربر ارائه کننده مطلب می باشد .

بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
شرکت طراح : شرکت طراحان نرم افزار
All Right Reserved For GTC9.ir - 2009

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.15 ثانیه

Design BY ITMAN21