اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه - Content

جستجو




میز خدمت الکترونیک


منوي اصلي
row23.gif صفحه اصلی
row21.gif تماس با ما

row21.gif درباره شرکتShow/Hide content
tree-T.gif تاریخچه شرکت
tree-L.gif منشور اخلاقی
row21.gif راهنمای سرمایه گذاریShow/Hide content
tree-T.gif فرآیند انجام کار
tree-T.gif فرم اخذ شکایات
row21.gif كاربران سايتShow/Hide content
Access restricted to our members پيغام خصوصي
Access restricted to our members ليست كاربران
tree-T.gif وبلاگ
tree-L.gif صفحه شخصي
row21.gif اخبار سايتShow/Hide content
tree-T.gif ارسال خبر
tree-T.gif آرشيو اخبار
tree-L.gif نسخه چاپي
row21.gif پيوندهاي سايتShow/Hide content
tree-T.gif دريافت فايل
tree-L.gif معرفي به دوستان
row21.gif ضميمه هاShow/Hide content
tree-T.gif مقالات
tree-T.gif برترينها
tree-T.gif نظرسنجي
tree-T.gif ايميل فارسي
row21.gif مزایده و مناقصهShow/Hide content
tree-T.gif مناقصه ها
tree-T.gif مزیده ها
row21.gif محتوای اطلاع رسانیShow/Hide content
tree-T.gif آمار و ارقام
tree-T.gif جستجو
tree-L.gif معرفي به دوستان
row21.gif ایمیل اعضاءShow/Hide content
tree-T.gif ایمیل فارسی
tree-T.gif ایمیل انگلیسی


پیوند های مهم

دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

مجلس شورای اسلامی

پرتال ایران

پورتال مردم




مقالات
تعداد شاخه ها: 3 عدد
تعداد مقالات: 12 عدد 1: سن گندم خطرناکترین آفت گندم 
[دفعات مشاهده : 5903 بار]
 2: برداشت محصول غلات 
[دفعات مشاهده : 3098 بار]
 3: مراحل رشد غلات 
[دفعات مشاهده : 3070 بار]
 4: آب و هوای مناسب برای رشد غلات 
[دفعات مشاهده : 4269 بار]
 5: ارزش غذایی غلات 
[دفعات مشاهده : 3079 بار]
 6: اهمیت امروزی غلات 
[دفعات مشاهده : 3069 بار]
 7: انواع غلات 
[دفعات مشاهده : 3212 بار]
 8: تعریف غلات 
[دفعات مشاهده : 3018 بار]
 9: برداشت گندم 
[دفعات مشاهده : 3212 بار]
 10: آفات و بیماری های گندم 
[دفعات مشاهده : 3963 بار]
 11: داشت گندم 
[دفعات مشاهده : 3140 بار]
 12: کاشت گندم 
[دفعات مشاهده : 3070 بار]


سئوالات رایج



ورود به سیستم


مراحل رشد غلات




     دوره رشد غلات شامل مراحل جوانه زنی، پنجه زنی، تشکیل روزت، ساقه رفتن، تشکیل گل و تشکیل میوه است که هر کدام از این مراحل را به اختصار در اینجا توضیح می دهیم:




جوانه زنی: این مرحله با نفوذ ریشه در پوست دانه و غشای تخمدان آغاز می شود. ریشه ی اولیه چندان پر پشت نیست، اما ریشه های ثانویه که شامل ریشه های نا بجا هم می شود، در مراحل اولیه رشد به وجود خواهند آمد که این ریشه های ثانویه قوی تر بوده و قدرت کافی برای نگه داشتن گیاه در خاک را دارند.
پنجه زنی: پس از آن که اولین برگ های گیاه سطح خاک را شکافت و ساقه اصلی شروع به رشد نمود، مرحله پنجه زنی آغاز می گردد؛ یعنی جوانه های موجود در محل اتصال برگ های پایینی به ساقه، فعال شده و شروع به رشد می کنند.
تشکیل روزت: برگ های گیاه در فاصله ی دو مرحله پنجه زنی و ساقه رفتن رشد نموده و بلند می شوند و مجموعه ای برگ را در ابتدای ساقه ایجاد می کنند. این مرحله را تشکیل روزت می نامند.
ساقه رفتن: در این مرحله ساقه طویل می شود. در اوایل این مرحله، گل آذین هم تشکیل می شود.
تشکیل گل آذین: در این مرحله گل آذین بوته از داخل غلاف خارج می شود. گل کردن غلات معمولاً زمانی که گل آذین داخل غلاف است یا بلافاصله پس از تشکیل گل آذین صورت می گیرد. گل های گیاهان خانواده گرامینه، به صورت گروهی به وجود می آیند. منظور از گل آذین، آرایش گل یا طرز قرار گرفتن گل روی ساقه است. مجموع چند گلچه که روی محور گل آذین است را سنبلچه می گویند.
میوه: زمانی که میوه می رسد، غشای تخمدان نازک شده و به پوست دانه می چسبد. این گونه میوه ها را گندمه گویند، مثل دانه گندم، ذرت و چاودار. دانه بعضی غلات حتی پس از برداشت هم داخل غلاف باقی می ماند، مثل برنج و جو.










شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9

© کپی رایت توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به این سایت است.)
برداشت مقالات فقط با اجازه کتبی و ذکر منبع امکان پذیر است.

نوشته شده در تاریخ: 2009-07-29 (3070 مشاهده)

[ بازگشت ]
شرکت طراح : شرکت طراحان نرم افزار
All Right Reserved For GTC9.ir - 2009

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.08 ثانیه

Design BY ITMAN21